Grävsugstekniken representerar en banbrytande innovation inom bygg- och anläggningsbranschen. Genom att använda kraftfull sugteknik, omdefinierar denna metod traditionella grävningsprocesser

Läs mer

Kamerainspektion är en icke-invasiv metod som används för att inspektera inre delar av avloppsrör och identifiera problem som blockeringar, sprickor, rötter intrång och andra skador. Denna teknik är särskilt användbar i en stad som Stockholm, där många byggnader är historiska och avloppssystemen är gamla och komplexa.

Läs mer

Välkommen till din omfattande guide om relining i Stockholm, en revolutionerande metod som kan spara tid, pengar och besvär för fastighetsägare och förvaltare. I denna artikel utforskar vi vad relining faktiskt kostar och varför det är en föredragen metod för rörsanering i Stockholmsregionen.

Läs mer

I en värld där vardagliga bekvämligheter är oumbärliga, är en fungerande avloppsinfrastruktur en grundsten i varje fastighets underhåll. För invånarna i Solna innebär detta att regelbunden högtrycksspolning av avlopp inte bara är en lyx utan en nödvändighet för att upprätthålla sanitet och komfort. Men vad exakt är högtrycksspolning, och varför är det så viktigt för dina avlopp?

Läs mer

En av de mest kritiska aspekterna av detta arbete är att säkerställa att våra avlopp och ledningar är i toppskick. Relining är en metod som har vunnit popularitet på senare år på grund av dess kostnadseffektivitet och minimala störning. I detta blogginlägg ska vi utforska fördelarna med relining och varför det kan vara den rätta lösningen för din samfällighet.

Läs mer

I den aldrig avtagande strävan efter förbättring och utveckling, välkomnar vi nu en ny medlem i vårt team av spolbilar. Den nya spolbilen, som är utrustad med den senaste tekniken, är redo att rulla ut på gatorna och förstärka sina kollegor i kampen mot avloppsproblem och översvämningar.

Läs mer

Under 2023 erhöll IAL Group AB äran att bli utsedd till "Länets Företagare" av Sveriges Företag. Denna prestigefyllda titel bekräftar IAL Group AB:s engagemang för att driva en hållbar verksamhet som gynnar både lokalsamhället och nationen i stort.

Läs mer

Om din bostad ska genomgå ett stambyte eller relining beror på faktorer som hur bostaden ser ut, skicket på fastigheten, hur gammal den är och hur det grundläggande avloppssystemet är gjort.

Läs mer

Relining är ett samlingsbegrepp som innebär renovering av avloppsrör i fastigheter och i mark. Det är ett prisvärt och effektivt sätt att förnya ditt befintliga avloppssystem genom att renovera avloppsrören inifrån i form av en relining.

Läs mer
Visa fler