Allt du behöver veta om relining

Relining är ett samlingsbegrepp som innebär renovering av avloppsrör i fastigheter och i mark. Det är ett prisvärt och effektivt sätt att förnya ditt befintliga avloppssystem genom att renovera avloppsrören inifrån i form av en relining.

Vad är en relining?

Om bostadens avloppsrör spruckit, fått läckage eller helt enkelt blivit gamla, så behöver rören renoveras. Att byta ut rören innebär relativt mycket åtgärder på bostaden. Då kan relining vara ett bättre alternativ. Processen går till genom att en liner förs ner i avloppsröret varpå det pressas ut mot rörets väggar. Genom montering på plats med lufttryck, skapas ett inre rör på det nuvarande röret. Det inre röret får då bättre hållbarhet och det yttre röret kommer inte längre att belastas.

  • Ett Prisvärt hjälpmedel vid stambyte.
  • Enkelt att byta ut delar och renovera
  • Snabb installation

Hållbarhet – Så länge håller en relining

Livslängden på relining är ungefär 50 år. Givetvis beror det även på material och arbetets omfattning. Ett stambyte brukar genomföras efter cirka 50 år och med tanke på det är relining ett mycket bra alternativ.

Relining i Stockholm

Vi på ialgroup har flera års erfarenhet av att hantera alla tänkbara problem som kan uppkomma i ett avloppssystem. Våra engagerade medarbetare utför våra tjänster enligt gällande branschnormer. Vår erfarenhet av problemlösning är en viktig del för att ge dig som kund den bästa och mest kostnadseffektiva tjänsten. Behöver du vår hjälp att renovera dina avloppsrör får du gärna kontakta oss så vi kan återkomma med en offert för ditt behov av relining i Stockholm.