Därför ska du välja IAL

Högtrycksspolning

Vi har lång erfarenhet av högtrycksspolning. Vi rengör dina avloppsrör vid både akuta stopp & vid underhållsspolning. Genom att högtrycksspola ledningen rengör vi den effektivt & förebygger samtidigt framtida problem.

Engagerad personal

Vi strävar alltid efter att ha personal som mår bra och trivs på sin arbetsplats, det skapar engagerad personal. Därför satsar vi kontinuerligt på intern och extern utbildning.

Jour dygnet runt

Avloppsproblem eller skador känner inte till arbetstiderna. Därför har vi dygnet runt arbetsledare och jourpersonal redo att snabbt rycka ut när det behövs. Med egen larmcentral är det alltid en arbetsledare med många års erfarenhet från branschen som besvarar ditt samtal.

Totalentreprenad

I och med våra kombinerade spol- och saneringsbilar ger vi dig en helhetslösning, till exempel om oturen varit framme och du har ett avloppsstopp som medfört översvämning.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vad är högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är en effektiv metod för att rengöra och underhålla avlopp och stammar. Högtrycksspolning går till genom att man spolar vatten med högt tryck i ledningarna så att avlagringar och föremål lossnar och transporteras bort i vattenströmmen. Detta gör det till en bra investering både för plånboken och miljön då det förlänger livslängden på stammar och rör. Välkommen att kontakta IAL för frågor om högtrycksspolning i Stockholm.

När används högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är en bra metod för underhållning av dina rörstammar i förebyggande syfte för att undvika översvämningar och stopp. Därtill är spolningen ett effektivt sätt att bli av med stopp eller bubblande och illaluktande avlopp. Högtrycksspolning kan användas i alla typer av fastigheter vid exempelvis stopp i stammar, stick eller vattenlås – eller för totalspolning av hela avloppssystemet. Om du vill få dina rör inspekterade inifrån kan vi även utföra en rörinspektion innan spolningen för att få en filmad dokumentation av rörledningarnas skick inifrån, vilket är en nödvändig investering för att upptäcka eventuella sprickor, läckage, föremål eller beläggningar i rörstammarna.

I köksledningar som utsätts för stora mängder fett är det vanligt att det skapas beläggningar på insidan av rörstammarna varvid högtrycksspolning med hett vatten är ett effektivt sätt att få rent rörens insida på. Högtrycksspolning är både ett kostnadseffektivt och mer miljövänligt sätt att förlänga rörledningars livslängd på! IAL hjälper gärna dig som privatperson, bostadsrättsförening eller företag mer högtrycksspolning. Spolningen kan utföras i alla typer av fastigheter, oavsett fastighetens storlek eller ålder.

Högtrycksspolning Stockholm och närliggande orter

Vi erbjuder högtrycksspolning i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba och Lidingö.