Därför ska du välja IAL

Sanering

Sanering som utförs på rätt sätt är både bra för miljön och är kostnadseffektivt. Vi på IAL besitter gedigen kompetens och erfarenhet av sanering i Nynäshamn men omnejd.

Engagerad personal

Vi tror på att engagemang och utveckling hänger ihop. Därför erbjuder vi både interna och externa utbildningar inom bland annat sanering för våra medarbetare för att främja trivsel, skicklighet och välmående.

Jour dygnet runt

En akut olycka eller stop kan drabba vem som helst, när som helst. Därför har vi en jour och larmcentral redo dygnet runt för att garantera snabb hjälp när det behövs. Vi har alltid en erfaren projektledare som är redo för ditt samtal.

Helhetslösning

Vi levererar helhetslösningar så att du som kund ska få bästa möjliga service och upplevelse av saneringen. Tack vare vårt breda kontaktnät med skickliga underentreprenörer så kan vi erbjuda helhetslösningar dygnet runt.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Sanering när du behöver det

Om du drabbats av någon form av fuktskada eller mögel i Nynäshamn så hjälper vi dig snabbt med effektiv sanering. Vid akuta problem så som läckage eller stopp i ledningar så finns vår jour tillgänglig dygnet runt. Vi på IAL hjälper dig genom hela saneringsprocessen från första kontakt till slutbesiktning så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Sanering Nynäshamn

Vi utför sanering i Nynäshamn samt i närliggande områden. Har du någon fundering gällande våra saneringsarbeten eller saneringstjänster i Nynäshamn är du välkommen att höra av dig.