Därför ska du välja IAL

Högtrycksspolning

IAL besitter gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi rengör rör vid både akuta stopp eller för underhållsspolning i Eskilstuna. Högtrycksspolning innebär en effektiv rengöring och förebygger samtidigt framtida stopp.

Engagerad personal

Vi satsar på kontinuerlig intern och extern utbildning inom bland annat högtrycksspolning. För oss är det viktigt att vår personal mår bra, är kompetent och trivs i sitt arbete. Vi tror på att utveckling och engagemang går hand i hand.

Jour dygnet runt

Olyckor kan ske när som helst på året dygnet runt. Därför har vi skickliga arbetsledare tillgängliga dynet runt för att besvara ditt samtal och hjälpa dig ifall ett akut problem skulle uppstå.

Totalentreprenad

Stopp i rör medför ibland översvämning och fuktskador. Vi har kombinerade spol- och saneringsbilar vilket gör att vi smidigt kan erbjuda dig helhetslösningar och på så vis hjälpa dig med både hantering av fuktsanering och spolning.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vad är högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är effektivt sätt att rengöra och underhålla avlopp, rör och stammar. Högtrycksspolning innebär att vi spolar vatten med ett högt tryck i dina ledningar vilket medför att avlagringar och andra föremål lossnar och direkt transporteras bort med vattenströmmen. Detta innebär att metoden är en bra för både plånboken och miljön då det förlänger livslängden på ledningarna utan att de behöver bytas ut.

Högtrycksspolning Eskilstuna

Vi erbjuder högtrycksspolning i Eskilstuna med omnejd. Vill du veta mer om våra högtrycksspolningsarbeten i Eskilstuna så är du välkommen att kontakta oss på IAL.