Därför ska du välja IAL

Sanering

Vill du ha ett miljövänligare allternativ som även är kostnadseffektivt så är sanering ett bra alternativ vid fuktskador och mögel. IAL besitter god kompetens inom sanering i Strängnäs.

Engagerad personal

Vi erbjuder både intern och extern utbildning till våra medarbetare inom bland annat sanering så vi värnar om deras välmående och trivsel. Vi tror att utveckling, engagemang och skicklighet hänger ihop.

Jour dygnet runt

Olyckan kan vara frame när som helst på dygnet. Därför har vi en larmcentral med skickliga projektledare som bistår med hjälp dygnet runt. Vår jour hjälper dig när du behöver det vilken tid som helst på dygnet.

Helhetslösning

Tack vare vårt stora kontaktnät med skickliga entrepenörer så kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar och sanering dygnet runt. Detta medför bästa möjliga upplevelse av saneringen och att du som kund slipper oroa dig.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Sanering när du behöver det

Fuktskada eller mögel kan vara både skadligt för din hälsa och för din fastighet. IAL hjälper vi dig utefter dina behov med effektiv sanering i Strängnäs. Vid akuta situationer så som läckage eller plötsliga stopp i ledningar så erbjuder vi jour dygnet runt tack vare vårt stora kontaktnät. Från första kontakt till slutbesiktning kan di känna dig trygg med IAL.

Sanering Strängnäs

Vi erbjuder sanering och ett flertal tillhörande tjänster i Strängnäs och närliggande områden. Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta med om vår sanering i Strängnäs.