Därför ska du välja IAL

Stamspolning

Vi har många års erfarenhet av stamspolning. Stamspolning utförs med spolning av vertikala och horisontella stammar och liggande ledningar i lägenheter med gett vatten och högt tryck.

Engagerad personal

Vi strävar alltid efter att ha personal som mår bra och trivs på sin arbetsplats, det skapar engagerad personal. Därför satsar vi kontinuerligt på intern och extern utbildning.

Jour dygnet runt

Avloppsproblem eller skador känner inte till arbetstiderna. Därför har vi dygnet runt arbetsledare och jourpersonal redo att snabbt rycka ut när det behövs. Med egen larmcentral är det alltid en arbetsledare med många års erfarenhet från branschen som besvarar ditt samtal.

Dokumentation

Dokumentationen i samband med stamspolning följer önskemålen från våra kunder. Den är tydlig och lättförstående så att du som kund i realtid kan följa stamspolningsprocessen. Den skall även användas som underlag för utfört arbete.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vi erbjuder stamspolning i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba, Lidingö för stamspolning.