Därför ska du välja IAL

Relining

Vår reliningstjänst i Eskilstuna innebär normalt sett att varken bilning eller rivning behövs. Denna fördel innebär att du kan stanna i din bostad eller lokal under tiden arbetet pågår. Relining är därmed en smidig och kostnadseffektiv lösning.

Engagerad personal

Vi på IAL tror på att utveckling och engagemang går hand i hand. Därför har vi valt att satsa på kontinuerliga utbildningar inom bland annat relining då vi alltid strävar efter att våra medarbetare ska må bra och trivas i sitt arbete.

Material i högsta kvalité

Det material vi använder vid relining kommer från de ledande leverantörerna i branschen - Brawoliner och Sanikom. Kvalité gällande material och utförande är vår högsta prioritet för att skapa goda slutresultat.

Filmat slutresultat

Vi dokumenterar alltid arbetets slutresultat genom att filma rörens nya insida i samband med slutbesiktningen. Detta gör vi för att du som kund ska känna dig trygg med resultatet och få tillgång till en fullständig dokumentation.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vi finns här för dig

Vår jour är redo dygnet runt för akut behov av relining i Eskilstuna. Du är välkommen att kontakta oss vid akuta problem som väl för förebyggande reliningsarbeten. Vi finns där från första kontakt till slutbesiktning och filmar alltid slutresultatet så att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Relining Eskilstuna

Vi utför kvalitativ relining i Eskilstuna och omkringliggande områden. Välkommen att kontakta oss på IAL om du har en fråga gällande relining i Eskilstuna.