Därför ska du välja IAL

Sanering

Vi på IAL besitter en lång erfarenhet av sanering i Södertälje och närliggande områden. En väl utförd sanering innebär att man tar tillvara på tillgängliga resurser vilket är bra för miljön och kostnadseffektivt.

Engagerad personal

Det är viktigt att vår personal mår bra, är skickliga inom sitt arbete och trivs på arbetet. Därför investerar vi i kontinuerliga utbildningar inom bland annat sanering då vi tror att kompetens och engagemang går hand i hand.

Jour dygnet runt

Olyckan kan vara framme när som helst på dygnet. Därför är vi redo att rycka ut när som helst vid akut behov. Vi erbjuder jour dygnet runt och har alltid en erfaren arbetsledare på plats som är tillgänglig för ditt samtal.

Helhetslösning

Från första kontakt så hjälper vi dig genom hela processen fram till sista slutkontroll genom kontrakterade underentreprenörer. Tack vare vårt kontaktnät av skickliga entreprenörer så levererar vi dygnet runt, året runt.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Sanering när du behöver det

Har du drabbats av läckage, mögel eller annan typ av fuktskada i Södertälje så hjälper vi dig snabbt och effektivt med sanering. Oavsett när på dygnet som du får problem med ditt avlopp eller ledning så finns vår jour tillgänglig för att hjälpa dig om olyckas skulle vara framme. Vi hjälper dig genom hela saneringsprocessen så att du kan känna dig trygg från start till avslut.

Sanering Södertälje

Vi utför sanering i Södertälje med omkringliggande områden. Vill du veta mer om våra saneringsarbeten eller saneringstjänster i Södertälje så är du välkommen att kontakta oss.