Därför ska du välja IAL

Sanering

Vi har lång erfarenhet av sanering i Eskilstuna. Att utföra en sanering på ett korrekt sätt innebär att vi tar tillvara på tillgängliga resurser vilket är bra för både miljön och er ekonomi.

Engagerad personal

Vi värnar om att våra medarbetare mår bra, är skickliga och trivs på sin arbetsplats. Då vi anser att kompetens och engagemang går hand i hand investerar vi i kontinuerliga utbildningar inom sanering.

Jour dygnet runt

Stopp, skador och läckage känner tyvärr inte till arbetstid. Därför erbjuder vi jour dygnet runt och är redo att rycka ut när som helst vid akut behov. Vi har alltid en erfaren arbetsledare på plats som är redo för ditt samtal.

Helhetslösning

Vi hjälper dig genom hela processen, från första kontakt till slutkontroll genom kontrakterade underentreprenörer. Tack vare vårt kontaktnät kan vi leverera helhetslösningar dygnet runt.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Sanering när du behöver det

Om du drabbats av fuktskador som exempelvis läckage eller mögel så hjälper vi dig snabbt och effektivt med sanering i Eskilstuna. Avloppsproblem kan uppstå när som helst på dygnet och därför finns vår jour alltid tillgänglig dygnet runt om olyckan skulle vara framme. Tillsammans med underentreprenörer hjälper vi dig smidigt genom hela saneringsprocessen.

Sanering Eskilstuna

Vi erbjuder sanering i Eskilstuna samt omkringliggande områden. Hör gärna av dig för mer information kring våra saneringsarbeten och tjänster i Eskilstuna.