Därför ska du välja IAL

Sanering

Vi har lång och gedigen erfarenhet av sanering i Stockholm. Att sanera på rätt sätt betyder att vi tar tillvara på de resurser som redan finns, vilket är snällt både för miljön och kostnadseffektivt.

Engagerad personal

Vi strävar alltid efter att ha personal som mår bra, är skicklig och trivs på sin arbetsplats. Vi tror på att engagemang och kompetens går händ i hand. Därmed är kontinuerligt intern och extern utbildning inom sanering en självklarhet för oss.

Jour dygnet runt

Avloppsproblem eller skador känner inte till arbetstiderna. Därför har vi dygnet runt arbetsledare och jourpersonal redo att snabbt rycka ut när det behövs. Med egen larmcentral är det alltid en arbetsledare med många års erfarenhet från branschen som besvarar ditt samtal.

Helhetslösning

Vi kan erbjuda en helhetslösning från början till slut genom kontrakterade underentreprenörer. Tillsammans med dem kan vi leverera helheten dygnet runt.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Om du drabbats av fuktskador, läckage eller mögel så hjälper vi dig med kvalitativ sanering i Stockholm. Då avloppsproblem kan uppstå vilken tid som helst på dygnet så finns vår jour tillgänglig dygnet runt om olyckan skulle vara framme. Tillsammans med våra underentreprenörer hjälper vi dig gärna med saneringsprocessen från början till slut.

 

Vi erbjuder sanering i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba, Lidingö för sanering.