Därför ska du välja IAL

Relining

Slipp omfattande rivningsarbeten! Med vår reliningstjänst i Södertälje slipper du normalt sett varken bila eller riva. Relining som metod innebär därmed att din verksamhet eller vardagsliv kan fortsätta i fastigheten under arbetets gång.

Engagerad personal

Att utveckling och engagemang hänger ihop är något vi på IAL tror på. Därför genomför vi kontinuerligt interna och externa utbildningar inom bland annat relining för att främja att våra medarbetare mår bra och trivs i arbetet.

Material i högsta kvalité

Vårt material som används vid relining kommer från ledande leverantörer i branschen - Brawoliner och Sanikom. Kvalité är vår högsta prioritet för att skapa goda slutresultat som håller länge.

Filmat slutresultat

Vi filmar alltid ledningarnas nya insida när arbetet är klart i samband med slutbesiktningen. Detta gör vi för att du som kund ska få en utförlig dokumentation och känna dig trygg med resultatet.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vi finns här för dig

Vår jour är redo för ditt samtal dygnet runt om du behöver snabb hjälp med relining i Södertälje. Oavsett om du har akuta problem eller behöver relining i förebyggande syfte så finns vi här för dig. Vi hjälper dig från första kontakt till slutbesiktning och dokumenterar alltid slutresultatet genom att filma rörens nya insida.

Relining Södertälje

Vi utför relining med högsta kvalité i och runt om Södertälje. Kontakta gärna oss på IAL om du vill veta mer om våra reliningsarbeten i Södertälje.