ial, ial group, ial group ab

Katastrofberedskap vid översvämning

Det är omöjligt att veta när katastrofen kommer slå till, men vi vet att det händer med jämna mellanrum. Men med rätt beredskap kan du som kund känna dig trygg.

Kontakta oss

Ring 010-2051515 eller fyll i formuläret så kontaktar vi er.

Vi står redo dygnet runt för dig

Till dig som kund står våra resurser redo dygnet runt och ska inom 1 tim efter larm vara fullt bemannade och påväg mot skadeplatsen oavsett vart i landet du eller dina kunder befinner sig .

Stoppa och begränsa skadorna

Vi har mångårig erfarenhet av snabba insatser och att fördela resurserna på skadeplatsen.

Utrustning för alla situationer

Oavsett katastrof så har vi den utrustning som krävs för att påbörja insatsen.

Snabb utryckning vid larm

Snabb och effektiv hantering vid katastrof eller olycka.

Jour 24/7

Vår larmcentral bemannas dygnet runt av egen personal som är våra jourledare, dem kan arbetet och fördela ut insatserna. Dem står också redo att själva åka ut för arbetsledning på plats.

Ultimat komplement

Vår Katastrofberedskap är ett ultimat komplement vid allokering, då Ert företag har ett behov av tillfällig förstärkning i det akuta skedet.  När den akuta insatsen är avslutad lämnar vi över uppdraget till Ert företag. 

Omedelbar transport

Vi har all vår beredskapsutrustning lastade i släp för omedelbar transport. Vi har egna transportfordon som gör att vi inte är beroende av utomstående leverantörer.

Om oss

IAL startades i mars 2008, idag är IAL ett modernt företag med spetskompetens inom företagets alla verksamhetsgrenar med många nöjda kunder. Med en totalentreprenör och helhetsansvar för alltifrån små till stora projekt ser vi till att du som kund kan känna dig trygg och får effektiv och snabb hjälp.

Vi erbjuder fullständig nöjdhetsgaranti för arbetet och står alltid på kundens sida vid eventuella reklamationer.

Vad våra kunder säger

Måns Bergkvist
Läs mer
Vi anlitade IAL i samband med att ett skadat avloppsrör upptäcktes i vår BRF. Jag upplever att personalen var mycket kunnig och direkt förstod vad som skulle göra, samt hur de skulle utföra uppgiften.
Simon Eriksson
Läs mer
Har anlitat det här företaget vid ett par tillfällen och kan verkligen rekommendera dem. Snabb återkoppling, trevligt bemötande och killarna gör ett bra jobb. Dessutom är de bra priser på de jobb som utförs. Bara positivt från min sida.
Markus Gustafsson
Läs mer
Grymt bemötande, trevliga och utförde jobbet snabbt och proffsigt! Rekommenderas starkt.
Olof Forsberg
Läs mer
Vi är väldigt nöjda med hur IAL utför sina uppdrag och att de möter våra kunder ute i verksamheterna på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera IAL och ser fram emot ett fortsatt bra och trevligt samarbete med Christoffer och hans företag.
Agneta Persson
Läs mer
IAL Group AB genomförde en stamspolning i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva stamspolningen. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med avloppen. Toppservice!
Andreas Fredriksson
Läs mer
Tack för snabb hjälp av Jouren! Trevliga killar som kom ut. + +
Joakim Nilsson
Läs mer
Bästa spolfirman i Stockholm!
Diana Eklund
Läs mer
Jätte trevlig och kompetent personal som var snabba med att hjälpa till.
Föregående
Nästa

Kontakta oss för en genomgång

Kontakta oss för genomgång och planering av er situation och vad som kan göras i förebyggande syfte. Vi hjälper er med avtal om garanterade insatser vid eventuella problem.

ial, ial group, ial group ab