Därför ska du välja IAL

Relining i Stockholm

Vi erbjuder en renoveringsmetod av relining i Stockholm som normalt varken kräver bilning eller annan rivning. Detta innebär att de boende kan stanna i sin bostad eller att annan verksamhet kan fortgå under renoveringen. En smidig och kostnadseffektiv lösning!

Engagerad personal

Vi strävar alltid efter att ha en skicklig personal som mår bra och trivs på sin arbetsplats. Vi tror på att en hög kompetens bidrar till engagemang som skapar ett bättre slutresultat. För oss är det därmed en självklarhet att satsa på kontinuerlig intern och extern utbildning inom relining.

Material i högsta kvalité

Vid relining så använder vi installationsmaterial från Brawoliner och Sanikom som är ledande leverantörer i branschen. God kvalité på material och utförande vår högsta prioritet då vi värnar om ett bra slutresultatet som gör våra kunder nöjda.

Filmat slutresultat

Vi filmar alltid slutresultatet av genomförd relining för att du ska få ett bra underlag på rörens nya insida. Detta utförs i samband med att vi genomför slutbesiktning så att du som kund kan känna dig trygg med en tydlig dokumentation.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Pipe Technology AB
Box 30
64721 Mariefred
Huvudkontor: Åkers Krutbruk 1,
Åkers Styckebruk

Vår jour för relining i Stockholm är öppen dygnet runt! Du är välkommen att kontakta oss såväl som vid akut behov eller för en renovering i förebyggande syfte. Slutresultatet filmas alltid så att du som kund ska få ett bra underlag och känna dig trygg med ditt slutresultat.

Vi erbjuder relining i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba, Lidingö för relining.