Därför ska du välja IAL

Torrsugning

För sugning av torr och blöt isolering eller lösull så har vi tagit fram en egen maskin som är både effektivare, mer miljövänlig och betydligt mer kostnadseffektiv än traditionsenliga torrsugar.

Engagerad personal

Vi tror på att utveckling och engagemang hänger ihop. Därför har vi valt att satsa på kontinuerliga interna och externa utbildningar inom bland annat torrsugning. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och känner sig engagerade.

Jour dygnet runt

Problem och skador kan uppstå när som helst på dygnet. Därför har vi kompetenta arbetsledare och jourpersonal tillgänglig för snabbt utryckning ut när det behövs. Vår larmcentral är alltid redo för ditt samtal.

Kostnadseffektivt

Våra kostnadseffektiva maskiner är tystgående vilket gör att störningar för boende eller verksamheter minskas under arbetets gång. Processen är smidig och vi tillhandahåller allt som behövs för att utföra torrsugningen.

Akut hjälp? Jour dygnet runt:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vad är torrsugning?

Torrsugning är en metod som suger upp och avlägsnar material på ett effektivt och miljövänligt sätt. Torrsugning minimerar även risken för dam och spridning av partiklar i luften vid hantering vilket många ser som en stor fördel med denna metod. Vi utför torrsugning inom ett flertal användningsområden. Torrsugning kan bland annat användas för att flytta material så som sten, grus, sand, isolering eller anat byggmagterial. Torrsygning kan även användas för att suga fram ledningar eller annat som annars kan vara svårt att få fram. Metoden innebär en smidig lösning för att förflytta material från en plats till en annan.

Torrsugning Eskilstuna

Vi utför torrsugningsarbeten i Eskilstuna och närliggande platser. Du är varmt välkommen att kontakta oss på IAL med frågor gällande torrsugning i Eskilstuna.