Därför ska du välja IAL

Torrsugning

Med hjälp av torrsug hanterar vi torrt material i miljöer och situationer där andra lösningar är omöjliga eller för dyra såsom tak, innergårdar, krypgrunder & källare. Exempel på material är sten upp till ca 5 cm, sand, cement, kalk, taksingel och isolering.

Engagerad personal

Vi strävar alltid efter att ha personal som mår bra och trivs på sin arbetsplats, det skapar engagerad personal. Därför satsar vi kontinuerligt på intern och extern utbildning.

Jour dygnet runt

Avloppsproblem eller skador känner inte till arbetstiderna. Därför har vi dygnet runt arbetsledare och jourpersonal redo att snabbt rycka ut när det behövs. Med egen larmcentral är det alltid en arbetsledare med många års erfarenhet från branschen som besvarar ditt samtal.

Problemlösare

Där våra kollegor i branschen inte ser någon lösning är vi det bästa alternativet då vi är vana att hantera utmaningar och specialuppdrag.

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vad är torrsugning?

Torrsugning är en metod som gör det möjligt att avlägsna och suga upp material effektivt och miljövänligt. En stor fördel med torrsugning är att det minimerar risken för dam och spridning av partiklar i luften vid hantering och bortforsling av material. Torrsugning har ett flertal användningsområden och kan bland annat användas för att suga fram ledningar eller för förflyttning av olika material så som grus, sten, isolering eller annat byggmaterial. Torrsugning innebär att man enkelt kan suga upp ett material för att sedan blåsa ut det där man vill ha det.

Torrsugning Stockholm

Vi erbjuder torrsugning i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba, Lidingö för torrsugning.