Därför ska du välja IAL

Slamsugning

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av slamsugning i Stockholm. Att slamsuga på rätt sätt betyder att vi tar tillvara på de resurser som redan finns, vilket är lönsam för både snällt för miljön och kostnadseffektivt.

Engagerad personal

Vi strävar alltid efter att ha personal som mår bra, är skicklig och trivs på sin arbetsplats. Vår tro är att kompetenta medarbetare ökar engagemang och kvalitén. Därför satsar vi på intern och extern utbildning kontinuerligt inom slamsugning.

Jour dygnet runt

Avloppsproblem eller skador känner inte till arbetstiderna. Därför har vi dygnet runt arbetsledare och jour-personal redo att snabbt rycka ut när det behövs. Med egen larmcentral är det alltid en arbetsledare med många års erfarenhet från branschen som besvarar ditt samtal.

Personlig service

Vi strävar efter att vara din helhets entreprenad gällande avloppsproblem och närliggande tjänster. Vi erbjuder alltid personlig service utefter dina behov gällande slamsugning i Stockholm då våra kunder är vår högsta prioritet.

Ring oss för snabb hjälp:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vi finns här för er dygnet runt om olyckan skulle vara framme för att snabbt hjälpa er med slamsugning i Stockholm. Med slamsugning så förebygger du även stopp och kostsamma överstämningar och vattenskador. Vi utför bland annat slamsugning av dagvattenbrunnar, fettavskiljare, oljeavskiljare och pumpgropar.

Vi erbjuder slamsugning i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba, Lidingö för slamsugning.