Därför ska du välja IAL

Slamsugning

IAL utför slamsugning av olika slags pumpar, avskiljare, brunnar och liknande i Nynäshamn. Vi har gedigen erfarenhet av slamsugning. Att slamsuga på rätt sätt innebär att resurser tas tillvara på vilket är bra för miljön och din ekonomi.

Engagerad personal

Att kontinuerligt erbjuda våra medarbetare interna och externa utbildningar inom bland annat slamsugning är en självklarhet för oss. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi tror att utveckling och engagemang går hand i hand.

Jour dygnet runt

Olyckor kan ske när som helst på dygnet. Därför har vi sett till att alltid ha jour-personal redo som snabbt kan rycka ut. Dygnet runt har vi en erfaren arbetsledare på plats som är redo för ditt samtal.

Personlig service

Vi erbjuder helhets-entreprenad gällande slamsugning och närliggande tjänster. Utefter din unika situation erbjuder vi personliga lösningar och service i Nynäshamn, från första kontakt till avslut.

Ring oss för snabb hjälp:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vi kan slamsugning

Vår jour är öppen dygnet runt om olyckan skulle vara framme för att snabb och när som helst kunna hjälpa er med slamsugning i Nynäshamn. Slamsugning används både akut för att få bukt på stopp och översvämning och även i förebyggande syfte. Vi slamsuger bland annat dagvattenbrunnar, fettavskiljare, oljeavskiljare och pumpgropar.

Slamsugning Nynäshamn

Vi erbjuder slamsugning i och runtom Nynäshamn. Kontakta gärna oss på IAL för mer information gällande slamsugning i Nynäshamn.