Därför ska du välja IAL

Slamsugning

Vår erfarenhet av slamsugning är lång och vi erbjuder rengöring av olika slags pumpar, avskiljare och brunnar i Eskilstuna. Att slamsuga på rätt sätt innebär att resurser tas tillvara på bästa möjliga sätt för miljön och din ekonomi.

Engagerad personal

Vi tycker om när våra medarbetare utvecklas och trivs på sin arbetsplats. Därför erbjuder vi vår personal både interna och externa utbildningar inom bland annat slamsugning. Vi tror att utveckling och engagemang går hand i hand.

Jour dygnet runt

Stopp, läckage eller skador känner inte till arbetstiderna. Därför jour-personal redo att snabbt rycka ut när det behövs oavsett tid på dygnet. Vi har alltid en erfaren arbetsledare på plats att besvara ditt samtal.

Personlig service

Vi vill vara din helhets entreprenad gällande slamsugning och närliggande tjänster. Vi erbjuder alltid personlig service utefter din unika situation och hjälper våra kunder från första kontakt till slutbesiktning i Eskilstuna.

Ring oss för snabb hjälp:

Vi finns här för er

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vi hjälper er med slamsugning

Vår jour finns här för er dygnet runt om olyckan skulle vara framme för att snabb hjälp med slamsugning i Eskilstuna. Slamsugning används även i förebyggande syfte för att undvika stopp och förödande överstämningar och vattenskador. Vi slamsuger bland annat dagvattenbrunnar, fettavskiljare, oljeavskiljare och pumpgropar.

Slamsugning Eskilstuna

Vi erbjuder slamsugning i Eskilstuna med närliggande områden. Välkommen att kontakta oss för mer information vid behov av slamsugning i Eskilstuna.