Därför ska du välja IAL

Rörinspektion

Vi har många års erfarenhet av rörinspektion. Vi utför invändig besiktning av ledningar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt, lokaliserar akuta problem och dokumenterar dina ledningars kondition samt funktion.

Engagerad personal

För oss är det ytterst viktigt att vår personal mår bra, är skicklig och trivs på sin arbetsplats. Vi tror på att kompetenta medarbetare medför ett högt engagemang och ett bra slutresultat. Därför satsar vi kontinuerligt på intern och extern utbildning.

STVF, Sveriges TV-inspektionsföretags Förening

Auktoriserade rörinspektörer

Våra rörinspektörer är auktoriserade rörinspektörer och företaget är medlemmar STVF (Sveriges TV-Inspektionsföretag). Du som kund vet att utrustningen och dokumentation uppfyller branschens högt ställda krav.

Helheltsentreprenad

Vi kan även återskapa saknade ritningar genom positionering av ledningar i bjälklag, vägg eller bottenplatta. Det ger översikt av ledningsdragning som underlättar beslutsfattande gällande renovering eller ombyggnad.

Ring oss för snabb hjälp:

Kontakta oss

pin icon IAL Group AB
Box 30
64721 Mariefred

Vad innebär en rörinspektion?

När vi utför en rörinspektion så filmar vi rörstammarnas insida för att kunna bedöma rörens skick i sin helhet och upptäcka eventuella avlagringar, skarvförskjutningar, stopp, främmande föremål, sprickor eller läckage som kan orsaka fuktskador eller översvämningar. Efter att vi genomfört inspektionen så får du tillgång till allt filmat material tillsammans med vårt utlåtande om rörens skick och rekommenderade åtgärder. Skulle problem med rörstammarna noteras så kan vi hjälpa dig med en åtgärdsplan med vad som bör göras för att minska risken för kostsamma skador. Kontakta oss gärna om du har någon fråga angående vår rörinspektion Stockholm.

När behövs rörinspektion?

Rörinspektion är en nödvändig investering för alla typer av fastigheter med rörstammar för att förebygga förödande fuktskador, stopp eller översvämningar. Har du återkommande problem med dina rör, eller har du äldre ledningar som inte blivit inspekterade på många år så bör dina rörstammar inspekteras. IAL:s rörinspektion erbjuds till alla typer av kunder oavsett fastighetens storlek, byggnadens ålder eller om du är privatkund, bostadsrättsförening eller företagskund. Vi erbjuder även högtrycksspolning och relining vilka är metoder för att bli av med eventuella stopp och läckage i dina rörledningar. Alla våra inspektörer är auktoriserade rörinspektörer och IAL är även medlem i STVF, sverigen tv-inspektionsföretag, så att du som kund ska veta att all vår utrustning och dokumentation lever upp till branschens höga krav på kvalité.

Rörinspektion Stockholm och närliggande orter

Vi erbjuder jour för rörinspektion i Stockholm dygnet runt! Kontakta oss gärna vid akut behov eller för en inspektion i förebyggande syfte för att undvika kostsamma stopp och översvämningar. Vi dokumenterar dina ledningars kondition så att stopp, läckage, sprickor och avlagringar kan åtgärdas innan situationen blir allvarlig.

Vi erbjuder rörinspektion i Stockholm med omnejd. Exempelvis i Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Nykvarn, Södertälje, Salem Rönninge, Boo, Djurö, Nynäshamn, Botkyrka, Huddinge, Älta, Järna, Trosa, Eskilstuna, Malmköping, Sparreholm, Gnesta, Stjärnhov, Nykvarn, Södermalm, Nacka, Östermalm, Norrmalm, Vasastan, Bromma, Solna, Sickla, Johanneshov, Älvsjö, Skärholmen, Kungsholmen, Enhörna, Hammarby, Enskede, Bandhagen, Örby, Hägersten, Västberga, Stureby, Sköndal, Farsta, Johanneshov, Henriksdal, Årsta, Östberga, Liljeholmen, Fruängen, Mälarhöjden, Bredäng, Segeltorp, Sätra, Vårby, Fittja, Alby, Hallunda, Norsborg, Tumba och Lidingö.