ial, ial group, ial group ab

Högtrycksspolning
med Jour 24/7

Vi utför avloppstjänster i Stockholm och Omnejd.

Få en gratis offert eller ring oss direkt 010-2051515

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande.

Våra avloppstjänster

Avloppsrensning

Vi rensar avloppet så du slipper kluckande ljud och stopp.

Högtrycksspolning

Vi har spolbilar som snabbt, effektivt och miljövänligt får rent i rören.

Relining

Vi renoverar dina befintliga rör med relining. Dina rör blir som nya utan stambyte.

Rörinspektion

Vi utför rörinspektion och kan snabbt upptäcka brister som behöver åtgärdas. Perfekt i förebyggande syfte innan olyckan är framme.

Stamspolning

Underhållsspola fastighetens avloppsstammar var 5-10 år så undviker ni stambyten.

Välkommen till IAL Group AB

IAL Group AB startades i mars 2008, idag är IAL ett modernt företag med spetskompetens inom företagets alla verksamhetsgrenar med många nöjda kunder. Med en totalentreprenör och helhetsansvar för alltifrån små till stora projekt ser vi till att du som kund kan känna dig trygg och får effektiv och snabb hjälp.

Vad våra kunder säger

"Vi anlitade IAL i samband med att ett skadat avloppsrör upptäcktes i vår BRF. Jag upplever att personalen var mycket kunnig och direkt förstod vad som skulle göra, samt hur de skulle utföra uppgiften."
Måns B. Södertälje
"Har anlitat det här företaget vid ett par tillfällen och kan verkligen rekommendera dem. Snabb återkoppling, trevligt bemötande och killarna gör ett bra jobb. Dessutom är de bra priser på de jobb som utförs. Bara positivt från min sida."
Simon E. Stockholm
"IAL Group AB genomförde en stamspolning i vår bostadsrättsförening. Mycket trevliga och kunniga. Tog sig tid att svara på frågor och undersöka problem som inte var relaterade till själva stamspolningen. Kommer utan tvekan att anlita dom vid eventuella framtida problem med avloppen. Toppservice!"
Agneta P. Eskilstuna

Därför ska du välja IAL

Vi hjälper dig oavsett vilken tid på dygnet problemet uppstår. Hos oss får du alltid snabb och smidig hjälp av lokala experter.

grävsug, sanering, rörinspektion, högtrycksspolning

Våra områden

Vi utför avloppstjänster i Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker, Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker.

Få en gratis offert eller ring oss direkt